THE BLESSED SHOW. Bigger than ever.

Azi povestim depsre mândria noastră. Despre dance show-ul care a avut loc în dată de 17 iunie 2022 în Târgu Mureș.

În show-ul Blessed de închidere a sezonului, dansatorii au prezentat mai multe tipuri de coregrafii de dans modern, și anume: contemporan, high heels și street dance. Acestea au fost create de talentatele profesoare Poienar Francesca, Laszlo Krisztina, Demeter Izabella și Adel Bery.

Coregrafiile au fost complexe, au necesitat săptămâni lungi de repetiții și pregătire. În majoritatea performanțelor pe scenă au fost prezenți 20-30 de dansatori deodată, începând cu vârsta de 5 ani și terminând cu vârsta de 27 de ani!

Școala de dans Blessed organizează mai multe show-uri pe an și de data asta s-a observat o evoluție enormă a studenților de la spectacolul de Crăciun. Suntem mândri de fiecare dansator care și-a depășit limitele, și-a arătat energia și și-a exprimat caracterul acolo, pe scenă, în fața sutelor de spectatori!

Am îndrăznit să organizăm acest eveniment în cea mai mare sala de spectacol din oraș, Palatul Culturii.

Și am strâns full house, toate locurile vândute, ceea ce ne motivează să ne dezvoltăm și mai mult!

“Pentru mine acest show a fost un vis împlinit, totul a decurs perfect. Fiecare echipa a prezentat ceva special, am fost și rămân foarte mândra”, zice fondatoare studiului Adel Bery.

În ceea ce privește planurile de viitor, Dance Studio Blessed va avea un show mare la Vibe festival, deci dacă ne mai vreți vedea dansând, welcome!

Apoi, mai continuăm cursuri de dans în stil Open Class până la sfârșitul lui Iulie.

În Septembrie ne întoarcem cu bateriile încărcate, plini de energie pentru a crea coregrafii noi, pentru a ne dedică studenților noștri și pentru a strânge cele mai mari săli de spectacol!

Stay tuned 🔥

 Articol: Anna Hushtiuk