Testimoniale

Kovács Katinka-Emese
Kovács Katinka-Emese
Părinte
Read More
Recomand aceasta scoala de dans, pentru caldura si implicarea profesorilor! Copiii abia asteapta antrenamentele. Locatia este curata, ingrijita si staff-ul este nemaipomenit! Multumim pentru efortul depus!
Kerekes Bernadett
Kerekes Bernadett
Părinte
Read More
Vocație, veselie, profesionalism, spirit de echipă... Primele cuvinte care îmi trec prin minte legat de studioul de dans Blessed Dance. Bereczki Adél, fondatoarea studioului, e mereu cu entuziasm, profesionalism și amabilitate. Atmosferă absolut pozitivă la clasele de dans! Tare m-am bucurat când s-a pornit și un grup de adulți. M-am și înscris printre primii. Succes în continuare, Blessed!
Báthory Rozália
Báthory Rozália
Părinte
Read More
Această școală oferă ceva special pentru copii, ceva ce le face foarte fericiți. Nu este doar o școală de dans, aici copiii găsesc prieteni noi. Evoluează expresivitatea și încrederea lor de sine. Nu ne pare rău de nici o secundă petrecută la Blessed.
Nyíri Márton Gyopár
Nyíri Márton Gyopár
Părinte
Read More
Fiica mea a încercat trei studiouri de dans, dar a ieșit plângând de la fiecare. Dansează la Blessed de un an, deoarece aici a găsit profesoare cu răbdare, blândețe și entuziasm față de copii. Fiica mea a învățat că “niciodată nu renunțăm” și că prin efort și pasiune putem atinge orice in viață.
Balazs Imre
Balazs Imre
Cursant
Read More
De când sunt la Blessed, studioul mi-a dat multă fericire. Am chef să vin la antrenamente, deoarece comunitatea este plăcută. Pregătirile pentru show-uri sunt luate serios, deci toate spectacolele sunt extraordinare. Pot să recomand Blessed fiecărei persoane căreia dansul îi este o plăcere.
Brigitta Rusu
Brigitta Rusu
Cursant
Read More
Profesoarele sunt incredibile , și aduc coreografii unice pe care toată lumea le poate învăța. Acest studio este special mai ales din cauza oamenii de aici, care iti pot face ziua mai frumoasa , și adesea se comporta ca o familie mare și primitoare . Partea și mai bună este că poți socializa cu alți copii de vârstă ta.
Bernadett Kádár
Bernadett Kádár
Cursant
Read More
Pentru mine, Blessed a oferit o mulțime de posibilități în dezvoltarea mea în dans. Ajutorul profesorilor noștri și acceptarea membrilor echipei îți oferă mult curaj să fii tu însuți și să nu-ți fie frică să dai totul. Mă bucur că am ales această echipă , deoarece după ce intrăm pe ușă , oameni cu energie pozitivă și cu fețe zâmbitoare îi așteaptă pe toți cu brațele deschise la fiecare curs. Noi nu suntem doar dansatori, ci suntem o familie.
Brigi Gödri
Brigi Gödri
Cursant
Read More
Blessed mi-a schimbat viața, m-a învățat să fiu fericită cu lucrurile mici dar semnificative, să iubesc drumul către țel, oricât de dificil ar fi.
Manea Imola
Manea Imola
Părinte
Read More
Cursurile de dans contemporan au ajutat forte mult pe Ingrid (9 ani) atât din punct de vedere a dezvoltării mobilității cât si emoțional. Are mai multă încredere in ea, abia așteaptă antrenamentele. Antrenoarea( Francesca) e devotată, lucrează cu forte multă dragoste, arată la fiecare copil in parte exercitille, le motivează si le încurajează. Multumim Blessed Dance ca facem parte din echipa voastră.🥰
Miruna Anton
Miruna Anton
Cursant
Read More
După multă muncă, cu ajutorul celei mai bune profesoare si in acelasi timp, prietene am reusit sa ajung unde îmi doream. Toate aceste ore petrecute in sala de dans au fost cele mai placute si pline de viata momente pe care le am avut in ultimii 2 ani. Nu am crezut vreodată că în acest timp, atât de scurt, se pot realiza multe dintre visele unui dansator.
Grezer Iris
Grezer Iris
Cursant
Read More
Aici mi-am descoperit talentul si multi prieteni. Uneori crezi ca nu mai poti si ai tendinta sa renunti dar mereu trebuie sa te gandesti ca chiar daca ai avut o problema, profesoarele te vor ajuta sa o rezolvi.
Previous
Next