Servicii

Street Dance

Predând coregrafii și dansuri sub termenul umbrela “Street Dance”: persoanele care se alătura cursurilor noastre pot câștiga mai multe cunoștințe și experiențe in stiluri cum sunt: hip hop, popping, dancehall, house etc

Noi învățăm pași de dans de petreceri, tehnici, conștientizare de corp și de abilități, coregrafii, exprimare de sine și încredere. 

Contemporan/
gimnastica

Contemporan/gimnastica

O formă de miscare artistică, un stil de dans care are la bază gimnastica și se concentrează pe exprimarea sentimentelor, dezvoltarea flexibilității, coordonării si a gândirii. Acesta este dansul contemporan. In cadrul orelor noastre dansatorii învață mișcări artistice și acrobatice alături de tehnici, eleganța și finețea in dans si coregrafii diverse. Obiectivul fiind dezvoltarea personală motivata prin spectacole, competiții si proiecte.

High heels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

COMING SOON

GET FIT

Get in shape este un antrenament funcţional, care foloseşte exerciţiile cardio (tip HIIT – High Intensity Interval Training) ,exerciţii de tonifiere musculară executate cu intensitate crescută cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exerciţii cardio statice sau cu deplasare, exerciţii cu propria greutate şi cu diverse accesorii. Așteptăm persoane care își doresc să își imbunătățească aspectul fizic și să piardă din greutate, dar și care vor doar să se relaxeze și să facă parte dintr-o comunitate foarte faină!

Înscrie-te la cursurile noastre acum

Lasă-ne adresa ta de email și revenim cu mai multe detalii despre cursurile noastre