Red Drama shows

Oare de câte ori trebuie să dansați un dans ca să vă saturați de el? 3? 10? 20 de ori?
Așa bine, nouă nu ne ajunge nici de o suta de ori, pentru că iubim cu tot sufletul ceea ce facem 🙂
 
Diferit de stilul obișnuit a echipei, proiectul a căpătat un caracter elegant, cu o idee romantică.
Cu ajutorul mai multor detalii (un trandafir, mănuși și eșarfe roșii, care au o expresivitate aparte), în proiectul acesta am exprimat o idee de dramă feminină. Prin tot dansul se simte o extraordinară putere și pasiune.

 
Ne-a plăcut enorm conceptul Red Drama și cu acest show am avut mai multe spectacole într-o perioadă relativ scurtă.

Primul show Red Drama a fost prezentat în Noiembrie, la Balul Bobocilor de la Liceul Teologic Reformat din Târgu Mureș. Evenimentul a avut loc în Palatul Culturii.Apoi, în aceeași lună am fost invitați să dansăm la TedEx Târgu Mureș. Deși publicul nu a fost extrem de mare, ne-a fascinat aprecierea și feedback-ul din partea spectatorilor. Sunt niște oameni deosebiți!


Următorul spectacol a avut loc tot la Balul Bobocilor, de data asta la Sapienția din Corunca. Am prezentat într-un loc numit Boema. Suntem foarte recunoscători organizatorilor ca s-au gândit la studio-ul nostru, atunci am dansat chiar înainte de premiere!


 
Spectacolul din luna Decembrie a fost special, pentru ca am fost invitați să dansăm la Balul Bobocilor organizat de KMDSZ din Cluj. Red Dama prima dată în alt oraș! A fost o experiență deosebită, Ne-au închiriat un autobuz pentru întreaga echipă. Atunci am dansat într-un cinema pentru un public foarte mare și prietenos!
 
Apoi am prezentat la un Festival Cultural “Kultfeszt”.Am închis anul 2022 în colaborare cu CSM Târgu Mureș cu niște fragmente din Red Drama la meciul de baschet de pe 30.12, chiar înainte de Revelion. De data asta cu un caracter mai ”street”, care s-a potrivit cu stilul evenimentului.


 
Deocamdată, ultima Red Drama a fost o parte din programul The Blessed Show din Ianuarie. Ne-a fost drag să prezentăm încă o data acest dans.
 
Într-un final, în lunile Noiembrie-Ianuarie am realizat 7 show-uri!


După o perioadă de pauză forțată de pandemie, suntem mega bucuroși să ne întoarcem cu toată puterea acumulată și să prezentăm creațiile noastre pentru public interesat  și cât mai mare!
To be continued…

MAI MULTE POZE AICI

Articol: Hushtiuk Anna