CSM TGM x BLESSED DANCE STUDIO

A new level of cheerleading.
 
Am încheiat anul trecut și am început acest an intr-o superba colaborare cu CSM Targu Mureș formată din 7 show-uri. Timp de 4 luni, din Februarie până în Mai, ne-am pregătit și am prezentat mai multe dansuri/ momente in cadrul sezonului de turnee de baschet din Târgu Mureș.


Coregrafiile au fost create de către profesoarele studioului de dans Blessed: Adel Bery, Laslo Krisztina și Poienar Francesca. De data aceasta, am folosit formații interesante, am dansat cu  accesorii: cercuri pliabile roșii, eșarfe și am adus și acrobații de care lumea a fost uimită în mod special.


La marea majoritate a meciurilor am participat cu echipa avansată formată din 19 dansatori, iar la ultimele două show-uri, am adus și echipa noastră de începători, fiind în total 40 de persoane!

Am dansat în pauzele dintre sferturile 1-2 și 3-4 cu dansuri de două minute și în time-out-urile solicitate de echipele jucătoare. La fiecare meci am avut șase prezentări, două dansuri de stil contemporan și patru de street dance.


Nu putem să nu menționăm faptul că la toate meciurile la care am participat, echipa noastră CSM Târgu Mureș a ieșit învingătoare! 

Tribunele de spectatori au fost aproape întotdeauna full house și astfel am ajuns să dansăm pentru în jur de 2000 de persoane la fiecare meci!

 
Feedbackul primit de la spectatori:

“Împreună cu voi meciul a fost mult mai plăcut și mai distractiv! Mai ales pentru copii care abia așteptau sa înceapă show-ul! Ați devenit un element indispensabil și v-am simțit lipsa, dacă n-ați putut participa la unele dintre jocuri”


Fiecare meci a avut o atmosferă deosebită, încărcată cu energie, hype și emoții! Fanii baschetului au umplut sala polivalentă din Târgu Mureș cu urlete și aplauze puternice! Din această energie grozavă am primit și noi și ne-a plăcut foarte mult să prezentăm în fața acestui public!


Suntem recunoscători echipei CSM Târgu Mureș, dar mai ales sponsorului nostru NOVATOP, care ne-a finanțat spectacolele. Ne-am simțit foarte bine la fiecare meci și așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în următorul sezon!

MAI MULTE POZE AICI

Articol: Hushtiuk Anna